Sommarbrev aug.2019

Hoppas ni haft en skön sommar! Så sakteliga börjar ledigheterna lida mot sitt slut och vardagen tar vid. Jag har fått ett par uppgifter och önskningar från Monica och Hillevi i receptionen. först, ni som undrar över fördelningen av extramål på oss nämndemän, när ett mål läggs ut tar ett dataprogram vid och skickar ut förfrågan, endagars på sms flerdagars på mejl bara när det “krisar” och det inte kommer tillräkligt med “ja” så tar människan vid. detta leder till nästa punkt alldeles för få svarar i rimlig tid på frågan om ett extramål , snälla svara ja eller nej när in får en fråga och så snart ni blivit varse att ni blivit tillfrågade. Och en liten sak till, som ni märkt är det numera Notarien som skriver era tider i domstolen och det är också hon/han som ser tll att ni får era pengar så receptionen sköter inte detta.

Ta vara på de vackra dagar som återstår av sommaren

Hälsningar

Ordförande Lennart Sevdin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.