Intresseförfrågan för två begivenheter

Vänner vi har två begivenheter som jag vill höra ert intresse för och om det finns tänker jag att vi kan ta den ena i höst och den andra till våren. Båda är fångvårdsanstalter, den ena är Mariefredsanstalten dit är vi välkomna någon måndag eftermiddag och får då lyssna på någon som berättar om verksamheten och de kan ta emot 10-15 personer Den andra är Hällbyanstalten utanför Eskilstuna de kan tänka sig att komma till oss och berätta om sin verksamhet och då blir det hos ÁBF i Eskilstuna troligast någon vardagskväll. Så hör av er och tala om om ni är intresserade, självfallet är en intresseanmälan inte bindande jag vill bara veta ungefär hur många som kan tänka sig delta på respektive arrangemang

Lennart Sevdin

lennart.sevdin@telia.com

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.